Ne nastem singuri, uzi si goi iar raul abia incepe

A fi liber nu inseamna sa faci ce vrei, ci sa vrei sa faci ceea ce trebuie

Blog

Energie gratis pentru toat? lumea

Posted by nashu gyny - unul dintre cei multi on August 20, 2012 at 8:25 AM

Viaţa pe planetă s-ar putea schimba radical, ca urmare a unei descoperiri tehnologice privită, deocamdată, cu circumspecție. Fundaţia Keshe va face publică tehnologia Magrav, bazată pe energie liberă şi pe propulsie magnetică • Descoperirile ştiinţifice pot asigura cantităţi de apă potabilă pură, astfel încât aproape nicio zonă de pe glob nu va mai avea de suferit de pe urma secetelor, dar şi energie gratis • Cele mai importante state ale lumii, precum și organizații de talia NASA, refuză să implementeze noua tehnologie

 

 

O ştire survenită în urma unui anunț făcut de Fundația Keshe a zguduit lumea ştiinţifică internaţională. În luna septembrie, aceasta va prezenta întregii lumi şi tuturor guvernelor, fără deosebire, patentele descoperirilor sale în ceea ce priveşte tehnologia spaţială bazată pe sistemele antigravitaţionale şi magnetice (Magrav) pe care le-a dezvoltat şi perfecţionat.

 

Pe site-ul organizaţiei se poate citi invitaţia oficială a Fundaţiei Keshe, care a fost adresată liderilor statelor lumii prin intermediul ambasadelor lor din Belgia. Concret, Fundaţia Keshe doreşte să pună la dispoziţia întregii lumi o tehnologie bazată pe energie liberă şi pe propulsie magnetică, fără să solicite vreun profit sau vreo sumă de bani pentru aceasta. Ţelul fundaţiei este "de a pune astfel capăt sărăciei şi foametei în lume", noua tehnologie urmând să facă posibil transportul de mărfuri şi de fiinţe umane în orice punct de pe planeta noastră, într-un interval de timp foarte scurt, cu costuri minime. O altă utilizare imediată a tehnologiei vizează asigurarea unei cantităţi suficiente de apă potabilă foarte pură, astfel încât aproape nicio zonă de pe glob nu va mai avea de suferit de pe urma secetelor prelungite. Însă, unul dintre cele mai importante aspecte ale acestei tehnologii este acela că, prin intermediul unui dispozitiv, va oferi energie gratis oricui, implicaţiile la nivel mondial fiind incalculabile. "Impactul la nivel mondial este imposibil de calculat. Estimez totuşi că implementarea acestei tehnologii, dacă va fi cazul, va dura zeci de ani, pentru că este greu de crezut că marile companii din domeniul energetic vor accepta, brusc, încetarea activităţii. Dacă informaţia este reală, întreaga lume se va schimba din toate punctele de vedere: politic, social, economic. Dar, foarte important, trebuie văzut cât costă investiţia iniţială. E foarte important chiar dacă resursa, din câte înţeleg, e gratis", ne-au declarat surse din domeniul energetic.

 

Într-un efort de a se alinia cumva la această tendinţă - ce se manifestă din ce în ce mai mult, în lume, în ultima perioadă - în legătură cu implementarea unei clase de tehnologie complet nouă, guvernul SUA şi-a exprimat şi el intenţia de a lansa pe piaţă elemente ale unei tehnologii bazate pe efectul Tesla în special pentru a realiza transferul de energie fără intermedierea cablurilor.

 

Prima încercare de implementare, un eșec

 

Fundaţia Keshe are sediul în localitatea Ninov din Belgia şi, în ultimii 40 de ani, a dezvoltat mai multe sisteme revoluţionare de tehnologie a transportului, purificării mediului sau de alimentare cu energie, care ar putea schimba viaţa pe întreaga planetă într-un timp foarte scurt. Fundaţia Keshe a propus lumii, prima dată, pe 21 aprilie 2012, revelarea planurilor şi dispozitivelor tehnologice pe care le-a proiectat şi dezvoltat, făcând demersurile necesare pentru invitarea tuturor statelor la conferinţa dedicată acelui eveniment internaţional. Nu toate ţările au răspuns, iar dintre cele care şi-au confirmat participarea, unele s-au răzgândit brusc, cu 24 de ore înaintea conferinţei, din cauză presiunilor mari care s-au făcut asupra liderilor lor de alte state sau corporaţii. Fundaţia nu va divulga numele ţărilor participante, care au acceptat atunci să primească şi să introducă în folosinţă noua tehnologie, şi nici pe acelea ale ţărilor care s-au retras de la conferinţă. Se ştie, însă, că reprezentanţii NASA s-au retras cu 24 de ore înaintea demonstraţiei, iar la două zile după aceea, pe 23 aprilie 2012, preşedintele SUA, Barack Obama, a semnat un decret prin care America nu recunoaşte tehnologiile neconvenţionale sau cele care provin din afara Americii.

 

Recent, Fundaţia Keshe a invitat din nou statele lumii la o conferinţă pe aceeaşi temă, care va avea loc pe data de 6 septembrie 2012, iar două săptămâni mai târziu, pe data de 21 septembrie 2012, ea va trimite tuturor ţărilor care vor dori, documentaţia necesară pentru a construi dispozitivele bazate pe noua tehnologie. Cu această a doua propunere, Fundaţia Keshe invită direct liderii naţiunilor să desemneze persoanele pentru a lua parte la întâlnirea care va fi organizată în Belgia, pe 6 septembrie 2012. Astfel, ea va iniţia prima fază de implementare a tehnologiei spaţiale bazată pe sistemele gravitaţionale şi magnetice Magrav. Mai apoi, fundaţia va trimite, simultan, tuturor oamenilor de ştiinţă interesaţi, documentaţia şi cunoştinţele necesare pentru producţia în serie a acelor aparate. Experţii internaţionali estimează că, la început, comunitatea ştiinţifică va ignora această propunere, urmărind ca ea să nu fie deloc mediatizată. Cu toate acestea, fundaţia va publica numele fiecărei ţări care va primi tehnologia respectivă şi adresa de e-mail care a fost folosită, astfel încât oricine doreşte va putea urmări răspunsurile şi corespondenţa cu guvernele în această problemă. În felul acesta, va putea fi făcută o evaluare a situaţiei internaţionale şi se va putea observa ce state doresc cu adevărat să aplice noile tehnologii. "Dacă tehnologiile vor fi aplicate, criza energetică a omenirii va fi rezolvată repede şi toate problemele de ordin financiar care au rezultat din această criză vor dispărea aproape imediat. Progrese uriaşe vor fi realizate, de asemenea, în domeniul medical, prin aceeaşi tehnologie pusă la dispoziţie de Fundaţia Keshe", se arată pe site-ul fundaţiei.

 

Noua tehnologie, gratuită

 

"Ţelul principal al fundaţiei este acela ca noua tehnologie să fie gratuită pentru orice guvern de pe planetă, în beneficiul fiecărui cetăţean al ei, deoarece fundaţia consideră că tehnologia sistemelor Magrav este proprietatea tuturor oamenilor de pe Pământ. Prin urmare, patentele de invenţie pentru aceste sisteme sunt, într-un fel, bunuri ale fiecărui locuitor al planetei noastre şi ele nu pot fi reclamate de nicio persoană, organizaţie sau naţiune, ca fiind proprietate personală. Aceasta poate să însemne, în scurt timp, prosperitatea tuturor statelor, deoarece fiecare ţară în parte va beneficia integral de veniturile obţinute prin folosirea judicioasă a noii tehnologii, în funcţie de direcţia benefică în care aceasta va fi folosită", scriu cei de la Keshe pe pagina lor de Internet.


Sursa: http://www.eurotv.md

Categories: Frustrari de zi cu zi, Economie

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments